perjantai 20. tammikuuta 2017

8v ja 8kkTämä viikko onkin varsinainen 8-numeroinen viikko, juniorin täyttäessä tänään 8 kuukautta ja toiseksi vanhimman prinsessan täytettyä alkuviikosta 8 vuotta. 

Aikomuksena oli seuraavaksi postailla tänne tuoreen 8-vuotiaan synttärijuttuja, mutta sitten huomasinkin juniorin täyttävän tänään tosiaan tasan 8 kuukautta ja nämä uunituoreet 8 kk -kuvat kiilasivat vanhempien aiheiden edelle. Viime kuussa jäikin 7 kk -kuvat postaamatta, influenssan ottaessa meistä vallan. Tasan kuukausi sitten oltiin sen kourissa ja niitä hetkiä ei kovin mieluusti enään muistelekkaan. Tänään ollaan kiitollisia juuri tästä päivästä, tästä hetkestä 
Ollaan kaikki terveenä ja neiti näpsäkkä poseraa kuvissa tyytyväisenä omassa tutussa arki-lookissaan. Popin body ja sukkapöksyt on se meidän juttu. Aina ei tarvi olla kuvissa ykköset päällä vaan välillä on kait jopa suotavaakin näyttää se todellinen arki-look.

Alin kuva ei tosin ole uunituore sukkapöksy-kuva vaan ihana yhteiskuva meidän 8-numeroisista. Kuva kertookin heidän välisestä yhteydestä kaiken, isosisko ja pikkusisko 


Juniorimme on kehittynyt hurjasti edellisistä 6 kk kuvista. 2 kk sitten vasta harjoiteltiin istumista ja nyt hän istuukin jo kuin vanha tekijä. Konttausasento on myös hallussa, mutta eteenpäin hän ei vielä suostu menemään. Sen taidon opittua onkin tiedossa enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Painoa on myös tullut tietysti rutkasti lisää tässä 2 kk aikana. Silloin me vasta aloiteltiin kiinteiden ruokien parissa ja nyt syödään todella hyvällä ruokahalulla jo vaikka minkälaista eli ei ihme, että eilen neuvolassa puntari näytti ennätyslukemat. Meidän vauvastakin on siis tulossa kovaa vauhtia iso neiti ja 1-vuotis synttärit häämöttää ihan nurkan takana. Niin hurjaa, ihan käsittämätöntäkin, mutta kuitenkin tietysti ihanaa ja täysin normaalia elämänkulkua.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin 
Ihanaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!