tiistai 17. tammikuuta 2017

Tammikuun tyttö


Vuodet vierii..
Toiseksi vanhin prinsessakin täytti tänään jo huimat 8 vuotta.
Tätä ajankulua on jotenkin niin vaikea käsittää. Vastahan tämäkin neitokainen oli taaperoiässä aiheuttaen äidille ylimääräisiä sydämentykytyksiä tuon tuostakin. Milloin oli turvonnut rusina toisessa sieraimessa ja Vicks-voide tai isosiskon huulikimalle levitettynä pitkin kasvoja, hiuksista puhumattakaan. Haikeudella ja hymyissä suinhan me niitäkin hektisiä hetkiä nyt mietitään, mutta silloin oli useammankin kuin kerran nauru kaukana. Nyt tämä meidän pikku bus-maija on taitava koululainen, jonka lempi aine koulussa on matematiikka ja lempi harrastuksena taidekoulu Balatako. Kukapa olisi silloin muutamia vuosia sitten uskonut, että meidän luovasta sottapytystä tuleekin leikki-iässä luova taiteilija tai miksipäs ei, ehkä tämä neitokainen käyttikin vain silloin taaperoikäisenä luovuuttaan saaden vessankin lainehtimaan tuon tuostakin 


Nyt saa kuitenkin nämä isosiskon huulikiilteet, äidin vicks-salva, rusinat ja vessan lattia olla kaikessa rauhassa, sillä mielenkiinto on suunnattu taiteeseen ja ylitsepursuavainen energia pikkusiskon ahkeraan hoitamiseen. Pikkusiskoa hän hoitaakin aidolla sydämellä ja tästä olen ihan suunnattoman kiitollinen. Hän on ottanut oikein sydämen asiaksi pikkusiskon hoivaamisen.

Huomenna ollaan tämän päivän tavoin juhlahumussa, sillä talon valtaa reilu kymmenen lapsukaista. Kaverisynttäreitä siis vietetään ja niistä voisinkin kertoa lisää täällä blogissa myöhemmin tai oikeastaan synttäreiden etukäteis valmisteluista. Tämä viikko onkin mennyt aika tarkoin juhlia suunnitellessa ja järkkäillessä, sillä kaikki mahdollinen tehdään juhliin omin pikku kätösin.


Onnea vielä maailman parhas 8-vuotias 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!