perjantai 27. tammikuuta 2017

Perjantai kimppu


Viime perjantaina ostin vuoden ensimmäiset tulppaanit. Hieman myöhässä olin tällä kertaa näiden vuoden ensimmäisten tulppaanien suhteen, sillä yleensä olen tulppaanikimpun hankkinut viimeistään tammikuun tyttömme synttäreille. Nyt siis vasta viikko sitten, mutta varsin hyvän kimpun satuinkin kerralla valitsemaan. Olemme nimittäin saaneet nauttia tulppaaneista koko viikon ja kimppu sai väistyä vasta tänään uuden tuoreen kimpun tieltä. Toivottavasti tämä uusikin kimppu on yhtä lujaa tekoa kuin edeltäjänsä.


Tänään aamupäivällä kotiuduttuani perinteiseltä perjantain ostosreissultani, tuli suorastaan pakottava tarve valokuvata olohuoneessamme jotain ja näin siis nämä tuoreet sekä vanhat tulppaanit joutuivat haaviini. Aurinko paistoi pitkästä, pitkästä, aikaa todella kauniisti suoraan sisälle olohuoneeseemme ja se hetki oli vain ikuistettava. Hetki oli lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi ja tuli todellakin tarpeeseen. Tänään täällä on ollut aamusta lähtien todella kaunis päivä, jopa oikein keväinen ilma linnunlauluineen ja kaikkineen. Odotan nyt kevättä enemmän kuin ehkä koskaan aijemmin ja sitä hetkeä, kun aurinko jaksaa paistaa sisälle huoneisiimme vieläkin pidemmän aikaa. Valokuvaaminen valoisissa olosuhteissa on silkkaa nautintoa 

Huomenna mulla on viime viikkoisen lauantain tavoin hieman erilainen aamupäivä tiedossa. Vaipanvaihdon sijaan inspiroidun muutaman tunnin Lenas Shopissa ja imen uutta energiaa ensi viikkoon ihanilta asiakkailtamme.


Kaunista viikonloppua kaikille 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!