perjantai 15. elokuuta 2014

Tahdon.

*kuvat kollaasiini lainattu Elloksen sivuilta www.ellos.fi

*kuvat kollaasiini lainattu Elloksen sivuilta www.ellos.fi


Elloksen syksyn sisustus uutuudet ovat olleet parasta pitkään aikaan. Lyö mielestäni mennen tullen monen muun firman uutuudet ja kuvastoakin oli oikein suuri nautinto selailla. Harmi toisaalta, kun sieltä löytyi yhtä sun toista ihanaa. Nimittäin kaikkea haluamaani en voi luonnollisestikkaan saada, vaikka kuinka tahdon ja sen mitä himoissani hankin ohentaa kukkaroani huomattavasti. Ainainen dilemma, joka johtaa priorisointiin, gaah!

Nämä kaikki kollaaseissa esiintyvät jutut ottaisin kirkuen kotiimme, mutta kaikista ihanin näistä ihanista on kuitenkin tuo Milus-LAMPPU. Siis apua mikä helmi #pakkosaada
Se sopisi meidän kotiimme kuin nakutettu ja jopa useaan eri huoneeseen tai siis ainakin olohuoneeseen ja [tulevaan / uudistettuun] makuhuoneeseen. Vuosi sitten rakastuin päätä pahkaa tuohon mehiläiskenno kuviointiin tai siis oikeastaan ensin niihin 70-luvun [?] mehiläiskenno-lattialaattoihin ja sitä myötä myös mehiläiskenno kuviointiin tekstiileissä. Klikkailinkin jo eilen illalla kotiin tuollaisen mehiläiskenno maton ja nähtäväksi jää, sopiiko se olohuoneeseemme. Odotuksen ovat ainakin suuret 

Mikäli ette ole vielä Elloksen syksy kuvastoa selailleet tai heidän netti sivuillaan vierailleet, niin tehkää se nyt! Hopi Hopi.

Huomenna on muutes perjantai, jei!
Perjantaitkin tuntuu nyt perjantailta, kun arki on astunut mukaan kuvioihin 

2 kommenttia:

  1. Me love too!! =) Du har säkert sett bänken och hyllan som påminner om Nils Strinnings verk! Big love. Huge! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo, Ellos har nästan för bra utbud nu i höst :) det skulle finnas massor av fina saker att beställa därifrån, bara man skulle vara rik ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!