torstai 25. helmikuuta 2016

Baka, baka en liten kaka



Yksi kakku paisuu masussa ja toiset uunissa. Onko valmistautuminen uuden tulokkaan tulemiseen pikku hiljaa alkanut todenteolla?




Tässä kuvia viime viikon tai itse asiassa nämä ovat tasan viikon takaisia kuvia leivonta sessiostamme juniorin kanssa. "Baka, baka en liten kaka" -laulua hyräillen tässä väännettiin kanelista mutakakkua. Itse asiassa koko viime viikko on kulunut enemmän ja vähemmän leipomisen merkeissä. Pakastetta on täytetty ja on osa tietysti eksynyt suoraa suuhunkin kera kylmän maidon. Tuoreenahan ne leipomukset ovat kuitenkin parhaimmillaan.

Tällä viikolla olen puolestaan keskittynyt kevätsiivouksen suorittamiseen ja se etenee ihan omalla painollaan. Oman jaksamisen ollessa hieman rajallista nyt. Enää ei voi revittää täysillä aamusta iltaan vaan jossakin välissä tulee väistämättä stop. Hyvä aloittaakin kevätsiivous ajoissa niin ehtii sitten rauhassa käydä jokaisen nurkan läpi ennen toukokuuta.

Tässä on kaksi selvää merkkiä tulevan h-hetken lähestymiseen; pakkasen täyttäminen ja tilan raivaaminen, siivouksen merkissä, uudelle tulokkaalle. 
Ainakin itse siivoan ihan raivopäisenä viimeiset kuukaudet ennen vauvan syntymistä ja sama koskee leipomista sekä ruanlaittoa. Aivan, kun näitä asioita ei muut perheenjäsenet ehtisi tekemään sitten meidän ollessa laitoksella tai kotiuduttuamme. Muuten olen kyllä käynyt hitaalla tämän valmistautumisen suhteen. Vaunuja sun muita ei ole vielä hankittu ja niiden hankkiminen jostakin syystä ei vielä edes kiinnosta. Ehtiihän sitä tilata kaikenlaista tarvittavaa netistä vasta sittenkin, kun pieni hiutaleemme tuhisee sylissä. Turha sitä on stressata tulevaa minkään tekemisen suhteen. Elämä pyörii eteen päin vaikka jotain jäisikin tekemättä.



Ensi viikolla on hiihtoloma ja silloin ainakin unhohdetaan kaikenlainen touhuaminen. Ollaan nimittäin menossa Lapin rauhallisiin maisemiin ja viikon teemana onkin rentoutuminen. Itse asiassa aloitan rentoutumisen jo huomenna, kun matkustan viikonlopuksi rakkaan ystäväni luokse pk-seudulle ja siitä sitten sunnuntai-iltana vaihdankin matkalaukkujen sisältöä vauhdissa maanantai aamun uutta reissua varten. Ihania hetkiä on siis luvassa, jos vain kaikki menee suunitelmien mukaan 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!