tiistai 12. huhtikuuta 2016

Annie Sloan Chalk Paint B-day Party osa 1


Että tällaiset partyt sitten tällä kertaa!
Noh, harvakseltaanhan sitä täysiä kymmeniä juhlitaan ja kymmenen vuotiaaksi tulo ei ole kuitenkaan mikään pikku juttu, joten nyt on hyvä syy vähän revitellä.

Kysyin esikoiseltani jo aikaa sitten, että minkälaiset juhlat hän tällä kertaa tahtoo ja jo lapsuudestani muistan myös itse juhlineeni kymmenen vuotiaaksi tuloa kaikista eniten. Itselläni oli silloin kaikille luokkani tytöille naamiaissynttärit ja samaa kyselin esikoiseltanikin, että haluaisiko hän kenties pitää nyt megapartyt ja kutsua kaikki luokan tytöt (niitähän ei ihan muutamaa sitten olekkaan) tänne juhlimaan. Aluksi hän innostuikin ajatuksesta, mutta alkoi kuitenkin hyvin pian miettimään pienempiä, intiimimpiä, juhlia vain kaikkien läheisten ystävien kanssa jossakin muualla kuin täällä kotona. Mielessä kävi eri jumppasalien vuokraus, kun hän on innokas voimistelija ja ensimmäiset jumppakilpailutkin on jo koettuna. Jumpatessa olisi sitten voinut herkutella ja kisailla leikkimielisesti. Myös paikallinen lasten seikkailupaikka kävi mielessä, mutta sekin alkaa olla jo kymmenen vuotiaille neideille ehkä vähän liian nähty paikka.

Juhlan teemaksi ja paikaksi haluttiin valita juuri esikoiseni näköinen paikka. Jumppailun lisäksi hän on kiinnostunut suuresti taiteesta, taidekoululainen kun sattuu olemaan ja lopullinen synttäripaikan valinta olikin todellinen helmi idea!

Tulevien juhlien teema on näin ollen Annie Sloan Chalk Paint -maalilla maalailu viihtyisässä, pienessä puutalo ateljeessa. Ihan kuten tämän kertaisen postauksen otsikko jo antaa ymmärtää. Itselleni syntyi tämä loisto idea osallistuessani itse muutama viikko sitten Lenas workshopiin. Samantien esitin ideani esimiehelleni ja kysyin hänen suostumustaan juhlien järjestämiseen. Hänestäkin idea oli varsin mielenkiintoinen ja tämän seurauksena esitin saman ehdotuksen esikoiselleni. Ilman juhlakalun suostumusta, ei tällaisia juhlia olisi tietysti voinut järjestää. Hän kuitenkin innostui ideasta siinä määrin, että kaikki jumppasalien vuokrailut sun muut haudattiin välittömästi. Mitäs siinä sitten sen kummempia enää mietiskelemään, ei muuta kuin hihat heilumaan vaan.

Hihat totisestikin laitettiin heilumaan ja ensimmäisenä agendassa oli kutsukorttien suunnittelu. Kutsukortit väsäsin pika pikaa kuvankäsittely ohjelmalla ja lopputulokseen olen näin ensikertalaiseksi erittäin tyytyväinen. Ainahan sen lopullisen painoksen lopputulos jännittää, mutta en voi kyllä moittia kuvalaatua, fonttia jne. ollenkaan.

Viikonloppuna hankin kattaustarvikkeet Tigerstä, kaikki kertakäyttöisinä tietenkin ja nyt ei ole sitten muuta kuin tarjottavia kuppeihin miettimään. Mitään särkyvää en jaksa kotoani juhlapaikalle raahata, joten kaikki tarjoiluastioista lähtien on kertakäyttöisiä. Marimekon roosa vihreät unikko-servetit olen hankkinut jo kauan sitten ja samaista värimaailmaa halusin käyttää mahdollisimman pitkälle myös muussa kattauksessa. Kattaus tuleekin olemaan hyvin luonnonläheinen, sillä vihreä väritys on kattauksessa dominoiva,


Seuraavassa postauksessa saatte lukea enemmän juhlien varsinaisesta toteutuksesta;
maalaustuokiosta, kattauksesta ja idean toimivuudesta. 
Me toimimme nyt koekaniineina, mutta juhlien onnistuessa ja kaikkien osapuolten ollessa tyytyväisiä, saavat juhlat varmasti jatkoa ainakin jossakin määrin. Mikään ei ole tässä maailmassa mahdotonta, ei myöskään Annie Sloan Chalk Paint -syntymäpäiväjuhlien järjestäminen täällä pikkuisessa Jeppiksessä.  Mikäli kiinnostuit tästä asiasta jo nyt, niin tule ihmeessä kurkistamaan blogini puolelle uudelleen viikonlopun aikana ja informoidu lisää tästä asiasta. Lupaan kertoa rehellisen mielipiteen juhlien toimivuudesta ja tärkeiden pikkujuhlijoiden tyytyväisyydestä.

Eli ei muuta kuin pysykäähän linjoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!