torstai 14. huhtikuuta 2016

Synttäri-likkaNyt se meidän tyttötrion vanhin lenkki on sitten täydet kymmenen vuotta 

Lahja toivomuksena oli tänä vuonna erilaisia urheilukamppeita ja niitä pitikin päästä heti koulun jälkeen testaileen. Varmasti vauhtia löytyi aimo annos lisää, kun yllä oli mitä mahtavimmat vermeet Kampin Cubuksesta. Treenata pitääkin nyt extra ahkerasti, kun toukokuussa on ruotsinkielisten koulujen välinen viestijuoksukilpailu eli Stafettkarnevalen Vaasassa edessä.

Äidinkin lenkkarijalkaa kutkuttaa varsinkin aina näin ihanilla aurinko säillä todella paljon, mutta mulla ei ole kyllä pururadoille eikä mihinkään muuhunkaan mitään asiaa. Hyvä, kun kykenen pienen kävelylenkin suorittaa. Supistuksia ja verenpainetta on nyt siinä määrin, että parempi on olla ihan hissukseen. Täytyy ajatella nyt viimeistään järkevästi ja pistää asiat tärkeys järjestykseen. Kyllä sitä ehtii sitten taas tehdä ja touhuta yhtä sun toista, kun pieni rakkauspakkaus on saatu turvallisesti massun uumenista meidän hellittäväksi.

Joka kerta esikoisen täyttäessä vuosia nousee mieliin ne, tänä vuonna jo 10 vuoden takaiset tapahtumat. Aikamoiset jäljet ne kokemukset ovat kyllä jättäneet mieliimme ja varsinkin nyt oikein ekstra vahvasti, kun sama tilanne voi pahimmassa tapauksessa olla hyvinkin pian edessä. Toivottavasti tällä kertaa raskausmyrkytykseltä vältyttäisiin vaikka vuodenaika on passelisti sama. Esikoisenkin oli määrä syntyä toukokuussa, mutta syntyikin kappas vaan hätäsektiolla jo kuukausi aikaisemmin eli huhtikuussa. Täytyy nyt pistää kädet ristiin, että verenpaine pysyisi suht normaalina ja vauvalla olisi hyvät oltavat masussa vielä ainakin kolmisen viikkoa.


Tänään ei kuitenkaan vaivuta synkkyyteen, sillä nyt on iso juhlapäivä. Huomenna juhliminen saa jatkoa, kun 9 taiteellista neitiä valloittaa Lenas Workshop -ateljeen 

Lisää synttäreistä tai oikeastaan niiden valmisteluista voit lukea TÄÄLTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!