perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kenguruäiti Korsoon
Vihdoinkin se alkuviikosta hehkuttamani loppuviikko saapui ja tämä kenguruäiti suunnistaa kohti Korsoa. Kengurumainen on todellakin jo olo ja vatsalaukussa telmivä vauva alkaa kyllä hankaloittaan menoa aikalailla. Eiköhän tämä reissu mene vielä kuitenkin ihan nappiin ja sitten on aika rauhoittua.

Viime kerralla hyväksi havaittu hiljainen aamupala, Elovena puurokuppi on jälleen kuvioissa mukana. Aamulla anivarhain keitän kellarin suojissa vedenkeittimellä vettä ja vedän tämän puurokupin nassuun hyvinkin äänettömästi. Äipän aamunälkä tulee sammutettua kunnon puurolla ja prinsessat saavat häiriöittä tuhista kellonsoittoon asti, täydellistä!
Hyvissä ajoin on taas lähtöpäivän outfit valittu ja tällä kertaa lookki on aijempaa keväisempi. Toivottavasti sää suosii meitä, sillä kaikki paksumpi vaatetus jää matkalaukusta pois. Ajattelin vihkiä nahkarotsin taas käyttöön, vaikkakaan en sitä kyllä kiinni saa. Iso, by Malene Birger -huivi, saa korvata vetskarin tuoman lämmön ja nahkarotsin alle tulen laittmaan tietysti kunnolla vaatetta alle. Nykyisin käytänkin vain pitkiä tunikoita, jotka suojaavat kunnolla massun. Tunikoita suosin myös siksi, että niiden kanssa voin pitää ihan huoletta legginssejä ja ahistavia farkkuja ei ole näin tarvis käyttää.


Vakkari reissukengistä en kuitenkaan luovu, en ainakaan ennen kuin ilma on ballerinakengille suotuisa. Muu vaatetus saa olla kevyempi, mutta jalat saavat sitten vaikka luvan kiehua näissä lemppari nahkakalosseissa. Lämpötilan noustessa yli 20 asteen, lupaan heittää nämä nurkkaan ja kaivaa baltsut esiin, hih!

Nämäkin kengät on aikoinaan ostettu juurikin Helsingistä ja lukuisia kilometrejä on tullut talsittua näillä ympäri ämpäri Helsingin katuja. Nyt shoppailut taitaa kuitenkin jäädä ihan aikuisten oikeasti todella minimiin. Tiedän! Aina sama ajatus mulla, mutta nyt asia todellakin on näin. En jaksa millään raahata junassa raskasta matkalaukkua, vaikka se rullien päällä kulkeekin ja siksi ostokset keskittyy lähinnä vain tuliais puoleen.

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE, kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!