maanantai 6. kesäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimminVoi tätä ihanuutta, kesäloma alkoi vihdoinkin! Vähintäänkin yhtä ihanuus on tietysti kuvassa esiintyvä, kahden viikon vanha, neiti näpsäkkäkin. Kevään kiire erilaisine velvollisuuksineen on nyt taakse jäänyttä elämää ja koko kesän voimme viimeinkin ottaa iisimmin tai ainakin tämä iisimmin ottaminen koskee meidän perheen tyttöjengiä. Perheenpää on tietysti töissä, mutta toivottavasti hänkin liittyy meidän lomalaisten joukkoon ainakin pariksi viikoksi joskus tässä kesän aikana.
Lauantai aamupäivän jälkeen perheen koululaisilla oli hymy herkässä, kun todistukset napsahti viimein kouraan. Esikoiseni sai todistuksen lisäksi myös pienen bonus palkinnon hyvästä toveruudesta. Luokassa oli suoritettu reilutoveri -äänestys ja jo toistamiseen hän pokkasi tytöille osoitetun palkinnon itselleen. Hirmuisen ylpeä saan kyllä olla esikoisestani ja tietysti myös jokaisesta aarteestani.

Tästä ensimmäisestä kesälomapäivästä olemme nauttineet ulkona auringossa. Loppu viikoksi onkin luvattu sateita ja kovaa tuulta, joten parasta elää hetkessä ja nauttia nyt täysillä näistä meille annetuista aurinkopäivistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!