maanantai 4. heinäkuuta 2016

Heinäkuinen herkuttelu hetkiUusi viikko uusine mahdollisuuksineen edessä ja tästä uudesta viikostakin alkaa ensimmäinen päivä olla jo pulkassa.

Viikonloppu meni myös yllättävän nopeaa, vaikka lauantaina ei tehtykkään mitään ihmeellisempää. Niin tätä suussa sulavaa mustikkapiirakkaa lukuunottamatta siis. 
Sunnuntaina oltiin puolestaan 12h putkeen reissunpäällä ja puolet siitä ajasta meni autossa istuen. Loput 6h sisälsi kirkossa istumista ja isosiskon herkku tarjottavista nauttimista loistavassa seurassa. Lauantaina tosiaan hieman jo etukäteen pelkäsin tätä sunnuntain automatkaa, kun se oli ensimmäinen useamman tunnin matka pienokaisemme kanssa. Menomatka sujui suureksi helpotukseksi oikeinkin rattoisasti. Neiti nukkui nimittäin koko 3h kestäneen matkan ja jatkoi nukkumista, pienen tisutteluhetken jälkeen vielä kirkossakin. Juhlissa hänellä riitti juttua muun muassa tätiensä kanssa. Näin jalkapallo termein ilmaistuna, ensimmäinen puoliväli menikin meillä varsin mutkattomasti. Toinen puoliväli ei niinkään, sillä paluumatka oli melkoista mellakkaa. Sehän oli osittain jo ihan odotettavissa, kun käyttäytyminen siihen asti oli niin mallikelpoista. Turvallisesti kuitenkin päästiin perille ja sehän se on aina pääasia.

Tämä jo alkanut viikko menee luultavasti aikalailla samaa kaavaa noudattaen kuin edelliset viikotkin, mutta nyt ollaan kuitenkin saatu rakas esikoisemme takaisin kotiin mummolasta ja siitä ollaan kaikki onnellisia. Nyt on aika laittaa näiden yllä olevassa kuvassa esiintyvien pikkuvarpaiden omistaja yöunille ja nauttia itse iltapala kaikessa rauhassa ilman keskeytyksiä. Saa nähdä miten tälle, kaikessa rauhassa iltapalan nauttimisille todellisuudessa sitten käykään. Lauantain, kaikessa rauhassa nauttimalle päiväkahville kävi nimittäin kalpaten pikkupomon herätessä kesken kaiken. Hänen mielestään kahvipaussini oli venynyt ilmeisesti liian pitkäksi ja oli hänen vuoronsa nauttia vuorostaan päivämaidot. Ehkä hän nyt kuitenkin on päättänyt vetää sikeitä omassa babynestissään ja antaa minun syödä iltapalan kaikessa rauhassa. Sitten olenkin jo ihan valmis kömpimään sänkyyn hänen viereensä untenmaille.

Hyvät yöt teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!