lauantai 2. heinäkuuta 2016

Parivaljakko
Tämän mainion parivaljakon ja heidän pikkusiskonsa kanssa olen saanut tällä viikolla päivittäin kiertää sekä kävellen, että pyöräillen lähikulmilla ja hieman kauempanakin. Mikä onni, että välillä kävely -ja pyörälenkeillemme tarttuu myös kamera mukaan, sillä mielenkiintoista valokuvattavaa löytyy lähes kaikkialta. Nyt luonto on niin kaunis, mihin vain ikinä suunnistaakin. Lähiympäristöstä löytyy myös oivallisia taustoja kuvaussessioita varten. Saa hieman vaihtelua tähän omassa pihapiirissä tai kotinurkissa kuvaamiselle. Joka lenkkireissuilla imen itseeni luonnonkauneutta, oli se kauneus kukkaniitty tai luonnonhelmasta löytyvät ränsistyneet tavarat. Inspiraatiota löytyy kaikkialta  

Lasten kanssa vietetty aika, kesäluonto, kauniit talot pihoineen eli ympäristö, kesäsää, liikunta. Kaikki tämä tekee minut niin onnelliseksi ja joka kerta lenkkeillessäni yhdessä lasteni kanssa, tunnen itseni oikeaksi onnenpekaksi.

Kuvissa kikattelevan parivaljakon isosisko on ollut pois kotoa koko tämän viikon, mutta mikä onni on saada huomenna hänet takaisin kotiin. On ollut niin outoa, kun tämä viikko on menty vajaamiehityksellä. Onneksi ensi viikolla on koko perhe yhdellä koolla ja lenkkikavereitakin on taas yksi enemmän. Huomenna suunnistetaan anivarhain autolla hieman pohjoisemmaksi kummipojan rippijuhliin. Samalla reissulla saamme rakkaan esikoisemme kotiin ja näin ensi viikko on taas pitkästä aikaa tuttu ja turvallinen viikko, kun päivälläkin on yksi käsipari lisää auttamassa. Esikoiseni on korvaamaton apu vauvan hoidossa ja tätä kallisarvoista apua minulla on ollut kova ikävä hänen lomaviikkonsa aikana. Huominen autoreissu vauvan kanssa jännittää jo nyt valmiiksi, sillä se on hänen ensimmäinen useamman tunnin kestävä automatka ja se voi olla pahimmassa tapauksessa täysi katastrofi tai sitten kaikki sujuu leikiten. Huomenna se sitten selviää, wish us luck :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!