perjantai 1. heinäkuuta 2016

Rantatietä pitkin tuoreelle pullalle


Tai sanoisinko tarkennukseksi, että Rantatietä pitkin Båthuset -kahvilaan.
Voisiko olla mitään sen ihanampaa ja kesäisempää kuin pikkuruinen kahvila venevajassa, lenkkipolkumme varrella. Mysfaktor 1000! :)

Jotenkin tuntuu ihan epätodelliselta, että tällainen löytyy juuri täältä meidän Jeppiksestä ja meiltä on sinne matkaa korkeintaan pari kilometriä. Eihän tällaiseen erikoisuuteen ole täällä tottunut. 

Alkuviikosta kävin kolmen nuorimman neidin kanssa tuoreella pullalla Båthuset -kahvilassa ja se olikin minun ensimmäinen kertani kyseisessä paikassa. Tuntui ihan siltä, että oltais mielumminkin kävelty suoraan pääkaupunkimme Regatta kahvilaan. Sillä kesälomareissuillamme olemme tottuneet tällaisiin erikoisuuksiin, ei täällä kotinurkillamme. Kiva kuitenkin, että täälläkin aletaan vihdoinkin aktivoitumaan ja edes joku ymmärtää ottaa kauniin sataman hyötykäyttöön. Monet kerrat olen haaveillut erilaisista viihtyisistä kahviloista juurikin täällä satama-alueella, missä mekin lenkkeilemme lähes päivittäin. Itsekin olen tosiaan vain tyytynyt haaveilemaan tällaisesta, mutta rohkeutta ja inspiraatiota ei ole löytynyt minulta tekemään mitään näiden haaveilujen eteen. Onneksi kuitenkin löytyy niitä riittävän rohkeita ihmisiä, jotka toteuttavat sellaista, mistä toiset vain kykenevät haaveilemaan.

Lumouduin venevajan kahvilatunnelmasta ja tuoreen pullan tuoksusta siinä määrin, että tilasin itsellenikin yhden pullan. Vasta pöytään kävellessä tajusin, että en imettämisen vuoksi voi syödäkkään tuoretta pullaa. Tai no tietysti voin, jos haluan aiheuttaa vauvalle vartavasten vatsanväänteitä ja sellaista riskiä en todellakaan halua nyt ottaa. Olen ollut todella tarkka syömisen suhteen, että vauva säästyisi vatsanväänteiltä ja tässäkin tapauksessa annoin suosiolla pullani tyttöjen syötäväksi. Heillä ei luonnollisestikaan ollut mitään tätä vastaan. Pari pientä haukkua pullastani otin ja nekin pienet puraisut riittivät todistamaan sen, että Båthuset -kahvilan pulla on todellakin maistamisen arvoinen.


Blogiväsymys taitaa olla nyt voitettuna, kun näin peräkanaa näitä postauksia suollan. Ihan niin kuin rakkaat pikkumurut kuvassa pyöräilevät. Peräkanaa siis ;)

Aamukahvi on nyt kumottu kurkkuun aamulenkin odottaessa vielä lenkkeilijöitään eli nyt ei auta varmaan muuta kuin pistää tossua toisen eteen ja toivottaa kaikille oikein ihanaa perjantaita sekä heinäkuun ensimmäistä päivää. Ihan uskomatonta, että nyt tosiaan on jo heinäkuu. Kesä, älä please mene näin hurjaa vauhtia kohti syksyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!