keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Huomenta keskiviikkoon



Huomenta kaikille keskiviikkoon 

Koululaistaksi on jälleen rundin rundannut ja kalliin lastin kouluun jättänyt. Nyt tämä taksikuski ajatteli istahtaa heti näin aamutuimaan hetkeksi alas kera kahvikupposen ja blogin. Kolmas arkipäivä on siis pyörähtänyt pitkän joulu- ja mummolaloman jälkeen käyntiin. Ihan kiitettävästi ollaan kyllä selviydytty kaikista arkipäivän haasteista, vaikka kiirettä onkin taas pitänyt. 



Loputkin joulujutut saivat siirtyä laatikoihin odottamaan ensi joulua heti Lapista kotiuduttuamme. Joka vuosi otettuani tähdet ikkunoista pois, tulee sellainen tyhjä tunne. Helpottunut kylläkin siitä, että joulu on ohi ja kevään valoisuutta kohti mennään. Tämä valoisuus ei kuitenkaan tänne ihan kertaheitolla tule, vaikka kuinka sitä haluaisinkin ja tähtien tuoma lisävalo on aina jotenkin mielestäni korvattava. Aikani kaiveltuani tuloksetta ikkunalamppuja komerosta tähtien tilalle, päätin ottaa diy-keinot esiin ja muuntaa rottinkivaasin lampunvarjostimeksi. Itsehän toimin vain ideaattorina ja mieheni toteutti jälleen kerran kiltisti tämän älynväläykseni. Taas voi vain huomata, että hätä ei tunne lakia inspiraation ja pakkomielteisen ikkunalamppu -halun iskiessä. Silmänräpäyksessä on vaasi uhrattu toisenlaiseen käyttöön ja ikkunalamppu tai siis tässä tapauksessa liitutauluseinälamppu -pakkomielle tältä erää tyynnytetty. Työn alla on pari muutakin lamppua, mutta niistä lisää joskus myöhemmin.

Nyt täytyy siirtyä tästä koneen ääreltä arjen askareisiin. Minun keskiviikko aamupäivään kuuluu jokapäiväiset kotityöt yhdessä nuorimmaisen ruuppusen kanssa, sitten odotellaankin jo isosiskoja kotiin koulusta, syödään välipala ja avustetaan läksyjen teossa. Iltapäivällä heitetään taas taksikuskin lätsä päähän, rundaillaan esikoista ensin musiikin teoriaan ja siitä vielä sitten telinevoimistelutunnille. Varpaankynsien leikkaus ja kulmien siistiminen on minun osalta siis jälleen historiaa, heh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!